Min offentliga dagbok. del 4 torsdag


07.00
- Första skoldan. Alla upp, alla på toaletten samtidigt, alla rosta bröd samtidigt. Känns bekant.

08.00

- De mindre sambosarna cyklar till skolan, gymnasisten kan, återigen, inte åka nån passlig buss så han liftar med Mor. Hinner prata lite skolgång och sånt på vägen.Tur det, visar sig vara en sällsynt upplevelse denna dag.

08.30
- Jobba jobba. Har oväntat bra koll på läget trots lite jobbande i veckan, planeringen har funkat för en gångs skull.Nästa vecka blir  minst 50 timmars, men den dagen den sorgen.

14.00

- Tar pyttelite arbete med mig hem, vilket jag hinner göra undan direkt eftersom alla tycks ha intressantare saker för sig än att umgås med mig.Läser lite integrationslag i brist på annat kul.

14.30
- De små sambosarna på plats.Letar diverse bilder till planeringspärm, fyller i scheman och infopapper, och annat smått och gott pyssel. hänger lite byk, lagar lite tidig middag pga ett kvällsmöte.
16.30

- J åker på en fisketur med sin far, M äter 4 äpplen till efterrätt.Undrar om det är skadligt?

17.00
- Åker på möte i stan, inte mindre än två påföljande varann.bryter upp först av alla, men det lär komma fler möten att bevista.

20.30
- Soffhäng. Ingen orkar med nåt mer avancerat än så.

21.30
- Alla små smulor i säng.Hinner se gymnasisten en sväng och höra om skolan,har åkt om varann idag så det var ju trevligt att synas en minut eller två.


22.00
- slösurfar,läser kommunstyrelseföredragning,försöker översätta en projektplan från finska med google översätt, funkar fantastiskt dåligt.Struntar i alltihop och kollar Criss Angel, lösa sudoku och dricka te.Jobbtimmar: 5, 5.  (men så effektiva så de borde räknas som 8)

Tid med barnen: Ungefär fyra-ish.

Dagens höjdpunkt : Att skolan börjat.

Dagens lågvattenmärke: Att skolan börjat.


Kommentarer
Postat av: Björn Donobauer

'An apple a day keeps the doctor away.. four apples a day keeps the stool in order... no sweat!' Om äpplena inte är besprutade förståss...

2011-08-20 @ 07:00:16
URL: http://teddydonobauer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback